Valeria Lungu, cea care a făcut senzație la Bravo, ai stil, și partenerul ei de viață și-au spus adio. Nu s-a întâmplat așa oricum, ci cu un mare scandal, despre care vedeta a vorbit aproape plângând. Chiar dacă nu au fost căsătoriți cu acte, a fost nevoie de intervenția avocaților, pentru a mai domoli apele dintre ei.

Valeria Lungu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa, după ce s-a certat extrem de tare cu persoana alături de care se visa trăind pentriu totdeuana. Basarabeanca a fost luată la întrebării de fanii ei, după ce aceștia au remarcat că nu s-a mai afișat deloc alături de cel care i-a fost iubit, în mediul online. Nu a mai putut ține doar pentru ea cele întâmplate, așa că și-a deschis inima în fața internauților și le-a vorbit despre problemele sale.

Valeria Lungu, urmărită de probleme

„Eu nu am voie să pronunț numele acestei persoane, persoană cu care am fost într-o relație, din anumite motive și anume că am primit o notificare de la avocatul lui. Am fost atât de mult jignită, insultată și așa mai departe… Am mers și eu la avocat, am făcut și eu o notificare drăguță”, a povestit vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil nu are voie nici măcar să mai pronunțe numele său, pentru că a primit o notificare de la avocatul lui, dar nu s-a lăsat nici ea și a procedat în același fel. Se pare că bărbatul i-a adus jigniri grave despre care i-a fost foarte greu să vorbească și încerca de fiecare dată să depășească momentele respective. Mai mult de atât, ajunsese să aibă impresia că merită toate acele lucruri și că trebuie să își învețe lecția.

„Îmi spunea că sunt o incultă, o jegoasă, că nu am cultură generală și că nu fac nimic. (…) Încercam să trec peste, mă gândeam că poate nu știu eu cum funcționează o relație. Mă gândeam la un moment dat că merit toate lucrurile astea și că trebuie să învăț o lecție”, a mai spus ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.