După marea finală a emisiunii Survivor România, Războinicii s-au reunit și au mers împreună în Vamă, unde au petrecut câteva zile și unde s-au distrat de minune. De atât de puțin timp au avut nevoie Roxana Ghiță și Andrei Dascălu să realizeze că sunt făcuți unul pentru celălalt. Până să dea ei personal vreo declarație despre relația lor, Sindy i-a dat de gol în cadrul unei emisiunii TV, unde a povestit că s-au cuplat la mare și că sunt foarte, foarte frumoși împreună.

La doar câteva zile după, cei doi și-au făcut apariția în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă unde au discutat despre ei și despre frumoasa lor relație. Le-au dezvăluit celor de acasă și care au fost lucrurile care i-au atras unul la celălalt. Totul părea să meargă de minune, până când Andrei a fost surprins în compania Mariei Chițu și a fost luat la întrebări în ceea ce o privește pe partenera lui de viață, care nu îi era alături în ziua cu pricina.

Andrei Dascălu, detalii sincere despre Roxana Ghiță

”Da, multă lume întreabă: Esti impreuna cu Roxana? Și nu stiu ce sa raspund, ori da, ori nu pentru ca nu stiu. Nu suntem nici prieteni, dar nu suntem nici intr-o relatie. Suntem undeva la mijloc. De aia nu pot sa raspund oamenilor de acasa daca sunt cu ea sau nu. Exact, exact, nu știu. Trebuie sa stau sa vorbesc cu ea sa lamurim, sa vedem ce se intampla. Am fost sau suntem la inceput de relatie. Faza e ca ne intelegeam mai bine inainte decât acum. Nu mai este aceeasi conexiune cum era inainte de relatie. Plus ca nu am mai pastrat asa de mult legatura si nu stiu ce se intampla”, a spus Andrei la Știrile Kanal D.

Sincer din fire, Andrei Dascălu a spus tot ceea ce avea pe suflet și a recunoscut că nici nu știe dacă sunt împreună sau nu. Este de părere că se înțelegeau mult mai bine înainte și crede, de asemenea, că ar trebui să discute cu ea și să lămurească anumite lucruri, doar că nu poate face acest lucru momentan, pentru că ea nu îi răspunde nici la apeluri, nici la mesaje. Tot el a dezvăluit că dacă nu va primi toată atenția de care are nevoie, va începe să își îndrepte atenția către o altă femeie. Și-a propus să o mai aștepte puțin, în speranța că se vor rezolva lucrurile între ei.

”I-am dat mesaj, nu raspunde, nu stiu ce se intampla, astept in continuare pentru ca asa sunt eu bun, cuminte si-mi place sa astept, dar n-o sa mai astept mult. Ar trebui sa raspunda la mesaje ca daca nu o s-o caut pe alta. Vreau gagica. Si daca ea nu-mi da atentie, o sa caut pe alta pana la urma”, a mai povestit Andrei.

Citeste si:
De ce s-au despărțit, de fapt, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță:...
De ce s-au despărțit, de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.