Viața de artist nu este deloc una ușoară, așa cum cred mulți oameni obișnuiți care le urmăresc pe vedetele noastre pe rețelele sociale și care cred că ele nu au deloc probleme și că nu își fac griji serioase, zilnic. Problemele nu se uită la cine suntem, ci ne lovesc în momentul în care ne așteptăm mai puțin, iar lucrul acesta l-a simțit pe pielea sa și Mario Fresh, cel care le-a făcut fanilor săi din mediul online o serie de mărturisiri dureroase, în fața cărora au rămas muți de uimire.

La prima vedere, Mario Fresh pare a fi un artist împlinit, cu o carieră de succes și care are tot ceea ce își dorește. Este văzut aproape de fiecare dată cu zâmbetul pe buze și are o energie molipsitoare. Are, de asemenea, mii de fanii care îi ascultă muzica și care ar da orice să îl asculte măcar o dată live în concertele sale. În plus, are și o iubită de mai bine de patru ani de zile care este de fiecare dată alături de el și care îi oferă sfaturile de care are nevoie.

Mario Fresh are numai probleme

Acum, când Alexia Eram este în vacanță fără el, fostul „protejat” al lui Alex Velea se simte copleșit de probleme și nu mai suportă toate situațiile prin care este nevoit să treacă de aproape doi ani de zile. Cântărețul duce lipsa vieții de dinainte de pandemie și când părea că lucrurile revin cât de cât la normal, anunțarea valului patru de COVID-19 i-a dat serios de gândit. Are momente în care crede că vom fi nevoiți să trăim așa până la adânci bătrâneți și aproape că a început să plângă, în timp ce își spunea oful la Story.

"Un nou val de Covid, accidente, un praf grav rău de tot. Numai probleme, nenorociri și supărare. Vă rog, faceți ceva că îmi vine să plâng. Nu știu ce să cred, oare o să ne confruntăm toată viața cu asta, până la adânci bătrâneți, sau o să trăim liniștiți?", a povestit Mario Fresh, la Story,


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.