Lucian de la Survivor România era, la început, un adversar de temut pentru Faimoși. Cei mai buni din echipa roșie evitau să intre pe traseu cu acesta, pentru că erau învinși aproape de fiecare dată. Chiar dacă era extrem de bun pe plan sportiv, Războinicul nu a rezistat prea mult timp din cauza accidentării pe care a suferit-o într-una dintre ediții.

Având în vedere că nu a mai putut continua lupta, a fost nevoit să revină în țară unde s-a operat de urgență la picior. Nici acum, după mai multe luni de zile, Lucian Barbu nu își poate reveni. Recent, el alături de fostul său coleg, Albert Oprea, au fost invitați la Ștefeta Mixtă, unde au discutat despre mai multe lucruri care s-au întâmplat în spatele camerelor de filmat, dar și despre momentul care a dus la eliminarea sa din competiția în cadrul căreia visa să ajungă tot mai departe.

Lucian Barbu nu s-a recuperat complet

„Sunt puțin afectat de această traumă. Nici în momentul de față nu pot să mă recuperez complet. În jur de 3-4 luni o să fiu vindecat, dar asta pentru că pe lângă ce fac la recuperare, mai fac eu câteva ore în plus”, a dezvăluit el pentru Ștafeta Mixtă.

Când a revăzut imaginile în care era întins pe jos, Lucian nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre trauma pe care a suferit-o și care îl mai afectează și în ziua de astăzi. Se pare că fostul concurent al emisiunii de la Kanal D este nevoit să facă recuperare zi de zi, pentru a se repune pe picioare. Războinicul se va vindeca total, abia peste câteva luni, dar până atunci mai are de suferit.

„Plecarea lui Lucian, plecarea lui Alin, momentul în care am cerut să nu fiu votat și momentul în care am fost eliminat. Țin foarte mult la omul ăsta. Știam cât de mult își dorește să rămână în competiție, să ajungă până în finală, cât de motivat era. Toate se întâmplă cu un scop”, a declarat Albert Oprea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.