Cristina Cioran a trecut prin momente dificile în ultima perioadă și a hotărât să plece la mare alături de iubitul ei, chiar dacă fetița lor se află încă la spital, în incubator.

Nașterea fetiței i-a adus multe griji pe cap Cristinei Cioran, fiind nevoită să depășească momente dificile în spital. Aceasta a avut nevoie de un timp de respiro și a decis să plece la mare alături de iubitul său. Cunoscuta actriță probabil are nevoie să își pună ordine în gânduri și a ales să o facă la plajă. Acesta nu s-a postat în constum de baie, ci a ales să poarte o rochie lungă, lejeră, de vară.

Cristina Cioran, mesaj la 44 de ani

În urmă cu două zile, Cristina Cioran și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie actrița a postat un mesaj pe Instagram:

„44, happy mom, happy wife! Va multumesc din suflet pentru mesaje, ganduri si incurajari! A fost o zi de nastere si renastere! Am incercat sa raspund tuturor si sper sa nu va suparati pe mine daca nu am reusit sa raspund tuturor. Suntem optimisti si convinsi ca Ema va fi bine! Deocamdata inca este la incubator; va mai sta acolo pana creste suficient ca sa poata fi luata acasa! M au ajutat si ma ajuta mult mesajele si incurajarile voastre! Va multumesc mult pentru urari si abia astept sa va dau vesti!”, a scris Cristina pe Instagram.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.