După ce zeci de imagini cu Simona Halep și Toni Iuruc au circulat pe internet și după ce s-a scris că aceștia ar fi făcut, săptămâna trecută, cununia civilă în secret, tatăl vedetei a ieșit în față cu o serie de declarații bombă. Stere Halep a spus ce anume s-a întâmplat, de fapt, în vila vedetelor din Izvorani.

Tatăl tenismenei a vrut să lămurească pe toată lumea în ceea ce privește presupusa cununie a fiicei sale, despre care toatp lumea a scris în ultimele zile. Ei bine, bărbatul a mărturisit că nu a existat nicio cununie, că tot ceea ce a apărut în presă a fost total neadevărat. A ținut să precizeze că fiica lui face totul pe față și nu ar fi ascuns niciodată un asemenea moment din viața sa. Ar fi făcut marele anunț, dacă ar fi fost cazul.

Simona Halep nu s-a cununat

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă”, a declarat Stere Halep pentru click.ro.

Se pare că ar fi avut loc doar o petrecere, la care au luat parte familiile lor și viitori nași, pentru că acesta este obiceiul la ei, la machedoni. Tatăl vedetei nu are nici el prea multe detalii despre nuntă, dar nici despre cununie, pentru că va fi o surpriză chiar și pentru ei. El și-a exprimat dorința de a avea și nepoței, dar momentan a spus că fiica lui este bine și că urmează tratamentul la picior. pentru a putea intra din nou pe teren.

„ Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea. În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a mai spus spus el pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.