Elena Gheorghe este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o căsnicie care durează de ani buni și doi copii superbi de care este mândră și pentru care muncește din greu. Vedeta le-a oferit acestora o viață la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Ei bine, se pare că îndrăgita cântăreață ar fi gata în orice moment să aducă pe lume cel de-al treilea copil și a făcut aceste declarații chiar pe contul ei de Instagram.

Viața cu doi copii poate fi mai grea decât ne-am putea imagina, dar nu este și cazul Elenei Gheorghe. Ea nu s-a plâns niciodată de faptul că i-ar fi dificil în ceea ce privește îngrijirea celor doi copii ai săi și nici de perioda în care a fost gravidă. Deși a trecut de două ori prin aceste etape ale vieții sale, ea ar spune da oricând idei de a rămâne din nou însărcinată. Se pare că Nicole Cherry este cea care a făcut-o să se gândească la această posibilitate.

Elena Gheorghe, mărturisiri despre al treilea copil

Cântăreața a postat recent, pe rețelele sociale, o imagine impresionantă cu viitoarea mămică, în dreptul căreia a făcut dezvăluirea care le-a dat serios de gândit fanilor săi. Mulți cred că, într-un fel sau altul, ea a vrut să le spună că este și ea gravidă, iar alții sunt de părere că doar se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. În timp ce unii o critică pe Nicole Cherry pentru faptul că a rămas gravidă la doar 22 de ani, se pare că Elena se bucură din tot sufletul pentru ea.

”Și dacă se ia, îl așteptam pe al treilea cu brațele deschise. Nicole Cherry arăți superb, îți doresc sarcină ușoară și un bebe frumos ca tine!❤️”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.