Speak este recunoscut pentru sinceritatea cu care a spus lucrurilor pe nume de fiecare dată. Mai mult de atât, de la o vreme este tot mai activ în mediul online și ține legătura cu admiratorii săi oricât de des poate. Încearcă să posteze din ce ce mai multe videoclipuri și pe YouTube, iar recent a luat parte la un podcast, unde a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre vremea când era doar un copil și nu îl cunoștea absolut nimeni.

Fanii lui Speak știu foarte multe lucruri despre el, dar cu toate acestea nu a vorbit prea despre copilăria pe care a avut-o și nici despre cum era viața sa, înainte de a ajunge să fie cunoscut de toată lumea. Ei bine, într-un podcast postat recent, iubitul Ștefaniei și-a deschis inima în fața celor care îi urmăreau cu sufletul la gură și a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Acesta este de părere că nu a avut o copilărie normală și a simțit nevoia să explice.

Speak, declarații despre copilăria sa

Un moment emoționat a fost acela în care artistul a vorbit despra fratele său mai mare, cu care nu se înțelegea atât de bine la vremea aceea, dar care pentru el a fost totuși un model demn de urmat. Odată cu trecerea timpului, au început să creeze o legătură puternică, iar în clipa de față se înțeleg de minune. În ceea ce privește trecutul său, Speak crede că nu a fost deloc un copil cuminte, dar toate acele lucruri l-au transformat în omul care este astăzi.

„Locuiam exact lângă poliția municipală și făceam tot felul de nebunii. Blocam străzile. Erau oameni cu camioane care veneau de pe centură pe strada noastră, iar noi rupeam semnele de circulație, le puneam pe niște capre din alea ale parcărilor private și le puneam pe stradă. Șoferii nu știau care e treaba și o luau prin parcările private. La un moment dat, s-a blocat un camion și a venit poliția (…). Eu nu am avut o copilărie normală. Mă trimiteau ai mei să stau la coadă, la rație. Am un frate mai mare decât mine cu cinci ani, ne înțelegem acum, dar când eram mici ne băteam întruna, îi furam hainele. A fost cumva exemplul meu, mă luam după el”, a declarat Speak în cadrul podcast-ului „Stai să zic eu”


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.