Vestea că Nicole Cherry a rămas însărcinată la vârsta de 22 de ani nu a fost un șoc doar pentru lumea mondenă, ci și pentru oamenii care o urmăresc pe vedetă în mediul online. Deși ea și-a exprimat mereu dorința de a fi o mamă tânără, mulți sunt de părere că nu este pregătită din niciun punct de vedere pentru a aduce pe lume un copil.

Șocul a fost și mai mare pentru internauți, în clipa în care au aflat că au plănuit totul și că nu a rămas gravidă din întâmplare, cum li s-a întâmplat altor persoane publice. Ei bine, se pare că viitoarea mămică a primit atât de multe mesaje răutăcioase, încât nu s-a putut abține să nu reacționeze în stilul ei caracteristic. EI bine, recent, Nicole Cherry a postat un TikTok adresat celor care nu au liniște din cauza faptului că ea a rămas gravidă la doar 22 de ani și le-a arătat un semn obscen.

Nicole Cherry a primit bulina neagră din partea internauților

”Pentru haterii care nu pot să doarmă că am rămas gravidă la 22 de ani”, a menționat vedeta în dreptul videoclipului respectiv.

Credeți că internauții au lăsat lucrurile așa? Sigur că nu, ba chiar i-au dat tot felul de comentarii prin intermediul cărora au tras-o la răspundere pentru fapta sa, considerând că nu este demnă de o persoană publică. Pentru cei mai mulți dintre ei, filmarea respectivă a reprezentat dovada clară că viitoarea mămică încă nu s-a materizat. Nu și-au schimbat opinia despre ea, ba chiar i-au făcut să îi adreseze și mai multe comentarii care au deranjat-o la culme pe artistă.

”Frumoase gesturi...Demne de o persoană publică. Restul nu mai contează!/ Esti copilă, nu e nevoie de gesturi de genul asta, mai ales daca te consideri persoana publica, dar mai ai timp sa cresti, sa te maturizezi/ Nu mi se pare ok sa faci copil la 22 de ani cand inca esti un copil/Cam asta e atitudinea fata de fani dupa ce te ridica/ Ai atatea talente de diva, dar nu demonstrezi ca ai putea fi cine te crezi”, sunt doar câteva dintre comentariile din dreptul filmării, de pe TikTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.