Chiar dacă în ultima vreme nu mai sunt atât de buni prieteni, se pare că Bogdan Mocanu o ia serios pe urmele lui Jador. După ce manelistul și-a achiziționat o casă de vis, de sute de mii de euro, a venit și rândul prietenului său să facă același lucru. Fostul concurent de la Survivor l-a sfătuit mereu să nu mai arunce sume mari pe chirie și să se gândească serios la achiziționarea propriei locuinței și se pare că, într-un final, a fos ascultat. 

Bogdan Mocanu a intrat în atenția oamenilor, odată cu participarea sa la emisiunea Puterea Dragostei pe care a și câștigat-o. De atunci, în buzunarul său au intrat sume impresionante de bani, dar nu și-a luat o casă, din mai multe motive. Ei bine, de când și-a găsit aleasa inimii, artistul se gândește serios la viitor și bune deja bazele întemeierii unei familii frumoase la care a visat mereu.

Bogdan Mocanu se mută la casa lui

Într-un interviu pe care acesta l-a acordat recent a mărturisit că săptămâna aceasta, va semna actele de cumpărare pentru casa sa. Momentan negociază prețul, dar estimează că va fi nevoit să plătească peste 100.000 de euro. Casa are 140 de metri pătrați și o priveliște superbă. Mai mult de atât, Bogdan Mocanu va avea și o terasă foarte mare pe care vrea să și-o aranjeze după bunul plac. Se pare că Dorian Popa a fost cel care l-a ajutat enorm în ceea ce privește achiziționarea imobilului respectiv.

”Priveliștea.. e bine că nu am blocuri în față. Cum am spus, nu este compartimentat încă. Săptămâna aceasta o să mă întâlnesc cu proprietarul să semnez. După o să încep să intru, să compartimentez, încă negociez, dar este sigur peste 100.000 de euro, are 140 de metri pătrați, e cu terasă și mi-o fac cum vreau eu, mi-o desenez cum vreau eu. Am fost la Dorian și mi-a dat toate contactele”, a declarat Bogdan Mocanu pentru antenastars.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.