Survivor România este una dintre cele mai apreciate și urmărite emisiuni de la noi din țară. În timp ce unii își doresc enorm să participe la show-ul care se filmează în Republica Dominicană, alții nici nu vor să audă de așa ceva. Ei bine, una dintre vedetele care nu ar vrea să meargă acolo, chiar dacă ar primi 100.000 de euro pe zi este Bianca Drăgușanu, fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu a făcut o serie de dezvăluiri despre propunerea pe care a primit-o din partea celor de la Kanal D, pentru a participa la emisiunea Survivor România. Se pare că ei și-au dorit ca ea să facă parte din acest sezon, dar nu au putut să o convingă în niciun fel. Vedeta nu duce lipsă de bani și nu ar accepta nici dacă ar primi o sumă impresionantă pe zi, pentru că nu este deloc genul de emisiune la care se vede participând.

Bianca Drăgușanu a refuzat să participe la Survivor

Diva a mai avut o experiență neplăcută care i-a pus cap și anume plecarea ei în Asia Express. Vedeta a vrut să renunțe încă din prima clipă, după ce a ajuns acolo și a văzut cât de greu este. Mai mult de atât, ea a ținut să proceze în interviul pe care l-a oferit că nu mai face mucă voluntară, pentru că vrea să fie plătită foarte bine pentru aparițiile sale. Are ce face cu timpul ei și nu vrea să îl irosească, fără să primească nimic la schimb. În plus, ea a recunoscut că ar participa la o emisiune unde să stea pe tocuri de 12 cm, nu la una în care să fie nevoită să urineze în natură.

„S-a ajuns într-o etapă când foarte rar se mai dau bani pentru aparițiile tv. Eu nu fac muncă voluntară, nu mai merg nicăieri dacă nu sunt plătită. Am ce face cu timpul meu. Am fost invitată la Survivor, ca și concurentă. Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge. Niciun ban nu m-ar face să renunț la confortul meu. Eu am și bani și faimă. De ce să mă chinui să dorm pe jos? Aș spune da unui show în care să stau în tocuri de 12 centimetri, nu unul în care să urinez prin tufișuri”, a declarat Bianca pentru Impact.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.