De când a devenit mamă, Gina Pistol radiază de fericire. Vedeta și-a dorit-o extrem de tare pe Josephine și a fost foarte dezamăgită, când medicii i-au spus că nu are șanse prea mari să rămână însărcinată. Își pierduse orice fel de speranță, dar minunea s-a întâmplat, iar cele nouă luni de așteptare au trecut. Acum, fiica sa are deja cinci luni și le face viața mai bună părinților ei care o iubesc din tot sufletul lor.

Recent, Gina Pistol a postat două imagini de senzație cu fiica ei și a lui Smiley, dar fanii nu sunt mulțumiți deloc, deoarece încă nu au decis să dezvăluie chipul micuței. Îndrăgita prezentatoare a mărturisit că nu consideră că în momentul de față ar fi potrivit să o expună pe fiica lor pe internet, într-un mediu atât de toxic pentru ea și plin de oameni răi. Mai mult de atât, din acest motiv oamenii s-au dus chiar și în fața casei sale pentru a o critica.

Gina Pistol, topită după fiica sa

„Nu prea mai am poze in care sunt doar eu.Toate-s cu ea ❤️”, a scris iubita lui Smiley pe Instagram.

Deși a susținut pe Internet că are o grămadă de poze cu fiica sa, se pare că vrea să le păstreze pentru albumul personal, ci nu să le arate lumii întregi. Recent, iubita lui Smiley a făcut și câteva dezvăluiri emoționante despre Josephine. De când a devenit mamă și-a dat seama că în viața ei există doar cuvântul „noi” și că a știut din prima clipă că are o mare responsabilitate și că trebuie să îi acorde un viitor luminos și bun.

„De când fiica mea a venit pe lume am învățat că în viața unei mame există doar cuvântul ”noi”. Universul nostru s-a schimbat odată cu ea și încă din primele momente am știut că responsabilitatea mea este de a-i oferi un viitor luminos și blând. Un viitor care să o facă să zâmbească cu încredere, pentru că îi voi fi alături la fiecare pas. Sunt multe lucruri pe care le poți face ca mamă pentru puiul tău”, a mai zis ea, în dreptul unei imagini.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.