Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destine, în fața stării civile, săptămâna trecută. A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața lor, care s-a terminat cu o petrecere de zile mari pe care au organizat-o chiar la ei acasă. La vila din Izvorani au fost prezente cele mai importante persoane pentru ei, iar distracția a fost în toi.

Asta nu este tot! Se pare că urmează ca zilele viitoare să aibă loc și cununia religioasă, unde frumoasa vedetă va îmbrăca rochia de mireasă. Cel mai probabil, va avea loc o petrecere și mai mare unde vor participa și mai mulți oameni. În urmă cu puțin timp, tenismena a postat și primele imagini din ziua cununiei civile, în care fericirea li se citea pe chip amândurora.

Cum s-a îmbrăcat Simona Halep în ziua cea mare

Fanii Simonei Halep nu s-au putut abține să nu își exprime opinia despre felul în care a arătat în ziua evenimentului, despre ținutele impresionante pe care a ales să le poarte și despre casa minunată în care ea și soțul ei, Toni Iuruc, locuiesc. Cele mai multe dintre comentariile lor au fost unele pozitive, iar sportiva noastră a primit nota 10 cu felicitări din partea oamenilor care o iubesc și care o urmăresc încă de la începutul carierei sale.

„Cat de frumosi puteti fi! Sa fiti fericiti, Simonica! Sa aveti o viata linistita si plina de respect si intelegere!😍😍😍😘😘😘 Sunteti adorabili!❤️”, „Awww ce frumoși sunteți ❤️❤️😍”, „Cel mai frumos cuplu..you are the best guyss ❤️❤️”, „Vă doresc tot binele din lume..sunteti perfecti împreună...Felicitări Toni ca o faci pe Simona fericita ...❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile primite din partea fanilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.