Problemele de sănătate pe care Viorel Lis le are în ultima vreme le-au dat bătăi serioase de cap lui și soției sale. Fostul edil al Capitalei și Oana Lis au cheltuit sume mari de bani pe tratamentele de care acesta avea nevoie. În ciuda acestei situații dificile, bărbatul și-a scris testamentul, iar partenera sa de viață a povestit ce anume scrie în documentul respectiv și cum va fi împărțită averea lui.

Viorel Lis simte că sfârșitul îi este aproape și nu vrea să plece dintre noi, până să nu fie sigur cui îi va rămâne averea. Acesta se află într-o situație foarte grea din punct de vedere al sănătății, iar în toate aceste momente soția lui i-a fost alături și i-a oferit toate îngrijirile de care avea nevoie. Vedeta i-a cumpărat toate tratamentele de care a avut nevoie și nu l-a scăpat din ochi nici măcar o clipă.

Oana Lis, declarații despre testamentul soțului său

Mai mult de atât, într-un interviu pe care l-a acordat recent, ea a povestit ce scrie în testamentul soțului său grav bolnav. Tot ceea ce are fostul edil al Capitalei le va rămâne Oanei Lis și copiilor lui. Având în vedere că la divorț, acesta a făcut partaj și le-a dat copiilor săi și fostei soții ceea ce aveau nevoie, casa în care cei doi soți locuiesc a fost trecută pe numele vedetei. Ea este singura persoană care poate decide ce anume va face cu banii respectivi.

„A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a spus Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.