Zanni a aruncat recent bomba pe internet. Câștigătorul emisiunii Survivor România a spus, la Ștafeta Mixtă, faptul că Roxana Ghiță ar fi întreținut relații intime cu Musty. Mai mult de atât, el a ținut să precizeze că toată lumea știe ce s-a petrecut, de fapt, acolo doar că nimeni nu a vrut să o spună până acum. Totul a pornit după ce a fost nevoit să o caracterizeze pe fosta Războinică într-un singur cuvânt, dar nu s-a oprit doar la descrierea respectivă.

Imediat după ce a urmărit declarațiile lui Zanni, Roxana Ghiță a avut și ea ceva de comentat pe contul ei de Instagram. Vedeta este de părere că artistul nu vrea decât să caute ceartă, așa cum a făcut mereu și nu își dorește să intre în polemici cu acesta. Mai mult de atât, ea este acum într-o relație cu Andrei Dascălu și se bucură de fiecare moment pe care îl petrec împreună, fără să îi pese de gurile rele.

Elena Marin, declarații despre Roxana Ghiță și Musty

Elena Marin a fost luată și ea la întrebări în ceea ce privește situația creată și nu s-a putut abține să nu își exprime și ea punctul de vedere. Fosta Faimoasă nici nu a negat, dar nici nu a spus că între ei ar fi existat ceva mai mult decât o simplă prietenie care la un moment dat s-a stricat și ea. În plus, crede că aceasta este o întrebare incomodă chiar și pentru ea și că nu ar trebui să intereseze pe nimeni ceea ce au făcut ei acolo, pentru că nu au fost în aceeași tabără.

„Unele întrebări cred că sunt un pic cam incomode și nu cred că e treaba noastră ce au făcut ei acolo, plus că noi nu eram cu ei în tabără. Noi nu eram în tabăra Războinicilor, așa că nu cred că ar trebui să ne dăm cu părerea despre ce s-a întâmplat între ei”, a spus fosta concurentă de la Survivor România, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.