Fulgy și-a exprimat în nenumărate rânduri admirația pe care o are față de Johny Deep, susținând la un moment dat că starul internațional este chiar tatăl său. În ciuda simpatiei pe care i-o purta actorului, Fulgy a decis să rupă definitiv legătura cu acesta din cauza unui mesaj postat chiar de Johny Deep.

După ce Fulgy a declarat în nenumărate rânduri că Johny Deep este tatăl său, celebrul actor, probabil acaparat de mesaje a postat un text pentru fiul Clejanilor: „Fulgy, fuck you!” (Du-te naibii, Fulgy!)

Această replică l-a făcut pe Fulgy să își dorească să rupă relația pe care se presupune că o avea cu el:

„În primul rând, pentru Johnny Depp, pentru că mi-a zis „Fuck you” (n. red. Du-te naibii)… Când se însoară, pentru că omul s-a certat cu toate. E finul meu, dacă vreau eu! Momentan am nervi și nu vreau”, a spus Fulgy, pe Instagram.

Johny Deep, salvatorul lui Fulgy

În culisele emisiunii pe care o prezenta anul trecut, familia Clejanilor a povestit o întâmplare de la Hollywood în care este implicat Fulgy și Johny Deep. Potrivit acestora, Fulgy a fost implicat într-un incendiu, iar celebrul actor a fost cel care i-a salvat viața.

Pentru cei care au uitat, prietenia lor s-a ”înfiripat” în timpul filmărilor pentru pelicula „The Man Who Cried”, unde se cerea prezența unui taraf.

„Fulgy a fost un copil care a avut un accident când a fost mic, pe care mi l-a povestit și mie, a fost ars pe piele. Johnny Depp a fost cel care l-a salvat și el a rămas cu semne. Și-a făcut anumite tatuaje tocmai pentru a acoperi aceste semne. Fulgy, tocmai pentru că a avut acest accident, a fost ținut în casă sau către studiu cât mai mult, pentru a nu intra în anturaje în care, dacă Viorica și Ioniță poate cântau, să nu îi placă acest anturaj”, a povestit Brancu pentru CANCAN.RO.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.