Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marina, viitoarea lui soție. Cei doi sunt împreună de mai bine de șapte ani de zile, iar după revenirea sa din Republica Dominicană, îndrăgitul prezentator și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție. Cei doi nu au putut ține vestea cea mare doar pentru ei și au postat o imagine în care ea apare purtând inelul de logodnă pe care l-a primit.

Prezentatorul emisiunii Survivor România și Marina se bucură acum de o vacanță de vis, la mare. Cei doi sunt mai fericiți ca oricând și, cel mai probabil în viitorul apropiat, vor ajunge în fața altarului. Povestea lor de iubire a început într-o bibliotecă, au făcut schimb de numere de telefon, au vorbit și nu i-a interesat niciodată diferența de vârstă dintre ei.

Daniel Pavel a făcut marele pas

„Eu dorul ei îl port. Iar ea... a decis sā-mi poarte inelul⭕️❤️‍🔥”, a scris Daniel Pavel, în dreptul imaginii cu viitoarea lui soție.

Fanii lor sunt foarte atenți la detalii și la doar câteva minute de la postarea imaginii, au remarcat că inelul pe care prezentatorul i l-a dăruit partnerei sale de viață seamănă cu cel pe care frumoasa Antonia l-a primit de la Alex Velea, în urmă cu doar câteva zile. Internauții au apreciat imaginea și le-au transmis că au făcut marele anunț într-un mod inedit.

„Daca nu mă înșel, e exact ca a Antoniei 😍😍 (p.s la prima ocheadă aruncată, am avut impresia că e alt deget ridicat 😂😂🙈🙈). Să fiți sănătoși și fericiți!!!!”, „cel mai tare mod prin care să faceți poză arătând inelul 😂❤️ felicitări”, „Seamănă cu al Antoniei”, au scris fanii în dreptul imaginii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.