Larisa Udilă se află pe ultima sută de metri cu sarcina. Astfel că înainte de a aduce pe lume primul ei copil, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a vrut să se bucure de o vacanță alături de soțul ei, în Bulgaria. Vedeta nu a avut, însă, parte de experiența la care se aștepta, ba chiar a trecut prin clipe de coșmar despre care le-a vorbit celor care stau cu ochii pe ea, în mediul online.
Cei doi soți au vrut din tot sufletul să se bucure de o vacanță de vis, de care ambii aveau nevoie, dar din păcate lucrurile nu au ieșit deloc așa cum au plănuit. Viitoarea mămică a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre aventura din Bulgaria. În urma mărturisirilor sale, fanii ei au rămas pur și simplu muți de uimire și nu s-au putut abține să nu își dea și ei cu părerea.
Larisa Udilă, dezamăgită de condițiile din Bulgaria
„Suntem plecați de la 7 dimineața și este ora unu (n.r. noaptea) și abia acum ne-am cazat la un hotel care sper că este ok. Nu vreau să fac reclamă negativă, dar este a doua oară când vin în Bulgaria și am o experiență groaznică. Sunt gravidă și nu-mi permit să fac vreo enterocolită, așa că am venit la un alt hotel.”, a povestit Larisa Udilă pe Instagram.
Ar fi putut foarte bine să meargă pe litoralul românesc, dar au preferat să îl aleagă pe cel al țării vecine, doar pentru a evita aglomerația. Larisa Udilă și soțul ei au scos din buzunar o sumă de bani considerabilă pentru a se distra preț de câteva zile, dar au fost dezamăgiți de condițiile de acolo, având în vedere banii pe care i-au cheltuit. Ei au avut probleme serioase încă din prima zi în care au ajuns, iar cel mai tare a deranjat-o faptul că nici măcar nu aveau ce să mănânce în hotelul pe care l-au ales.
„Ajungi la hotel și a afli că nu există loc la piscină, pe plajă, la restaurantele a la carte, mâncarea de la prânz și de la cină a fost holeră. Cartofi prăjiți congelați fără sare și fără nimic, orez nefiert… nu am avut ce să mâncăm. Cireașa de pe tort a fost că ei au trei restaurante a la carte și ne-am gândit să ne facem rezervare. Ne-au spus că putem să facem rezervare abia săptămâna viitoare. Păi și de ce mai cazezi oameni dacă nu ai locuri disponibile. Singurul loc în care pot mânca oamenii este o cantină unde găsești o chiftea de porc și un orez nefiert. Pentru banii pe care i-am plătit pentru trei nopți mai puneam o mie de lei și îmi luam sejur în Antalya. Cum să vii la un hotel cu plajă privată și să nu ai loc e șezlong sau la piscină sau la restaurant. Și scuza lor a fost că au foarte mulți oameni cazați. Și de ce mai cazați oameni dacă nu aveți locuri?!”, a mai zis ea, vizibil enervată.
Citeste si:Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
🎦 Smart Products, afacerea care caută mereu cele mai noi tehnologii în lume
Sursa: start-up.ro
-
Săptămâna filierelor de producători locali în Auchan: ce găsim la raft...
Sursa: retail.ro
-
Am obosit s-o iau mereu de la început
Sursa: kudika.ro
-
Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: E mai rău...
Sursa: garbo.ro
-
Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din PIB după primul trimestru
Sursa: futurebanking.ro
-
Interviu cu Marian Ion, CEO ING Hubs, IT-ist de pe vremea când a apărut...
Sursa: wall-street.ro