Având în vedere că în ultima vreme nu s-au mai afișat deloc împeună, fanii Vicăi Blochina și ai Biancăi Drăgușanu au ajuns să se întrebe dacă vedetele mai sunt sau nu prietene. Recent, fosta lui Piți a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei oficial de Instagram, unde le-a răspuns oamenilor la cele mai interesante întrebări pe care nici măcar nu se aștepta să le primească.

Un internaut și-a făcut curaj și a luat-o la întrebări în ceea ce privește prietenia cu fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi, iar răspunsul ei a fost unul neașteptat, mai mult ca sigur. Nu doar în ceea ce o privește pe Bianca Drăgușanu a vrut să afle, ci a rugat-o să le spună de ce nu a mai păstrat legătura cu Daniela Crudu, cea de care era extrem de apropaiată. Diferența este că despre bruneta care i-a fost prietenă nu a avut nimic de comentat.

Vica Blochina, moment de sinceritate pe Instagram

Legat de blonda sexy, Vica a afirmat că nu s-a pus niciodată problema ca ele două să nu mai fie prietene. Se pare că acestea s-ar fi întâlnit recent și au stat de vorbă. Mai mult de atât, a avut numai cuvinte de laudă la adresa divei despre care fanii credeau că ar fi eliminat-o din viața sa. Așadar, ea a lămurit întrega situație, iar admiratorii ei s-au liniștit în ceea ce le privește.

”Cum să nu fiu?? Cu Bianca chiar am fost la masă acum câteva zile...o iubesc și o admir”, a scris Vica Blochina pe Instagram.

Cea pe care este cu adevărat supărată este Oana Roman, despre care a făcut o serie de afirmații dure și pe care a susținut-o că ajutat-o chiar și cu bani când a avut nevoie.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.