Alexandra Stan este o femeie fericită și împlinită, mai ales de când s-a căsătorit cu Emanuel Necatu, bărbatul care a cucerit-o din prima clipă. Multă lume s-a întrebat cum au ajuns cei doi să formeze un cuplu, iar mai apoi să se căsătorească, având în vedere că artista a fost extrem de rezervată în ceea ce privește viața ei privată și nu s-au aflat prea multe lucruri despre ei și despre relația lor.

Frumoasa artistă nu a mai vrut să își țină fanii curioși pe jar, așa că le-a povestit tuturor cum a început povestea lor de iubire. Ea a fost atrasă încă de la început de sinceritate și căldura pe care le-a simțit la el. Artista a realizat cât de bun este ca om, de pe vremea când el era simplul său consilier. Crede despre soțul ei că este un bărbat elegant, respectuos și galant. Se vedea că este genul de om care se comportă foarte frumos cu femeile din jurul lui, iar ea fix de acest lucru avea nevoie, având în vedere relațiile eșuate din trecut.

Alexandra Stan, mărturisiri despre începuturile relației

Mai mult de atât, Alexandra Stan a povestit că i s-a părut că este foarte credincios, iar pentru ea acest aspect a fost mereu extrem de important, nu doar în relațiile de cuplu, ci și în cele de prietenie. De asemenea, Emanuel Necatu a reușit să o cucerească și cu ajutorul complimentelor pe care i le făcea destul de des. După părerea sa, cel mai important este ca persoana de lângă tine să îți vadă potențialul, nu doar defectele.

”În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant. Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile în general și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba din contră, mi s-a părut ca e foarte credincios, și pentru mine aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe. Mai mult, el este foarte serios și muncitor, și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele.”, a declarat Alexandra Stan pentru viva.ro.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.