Andreea Tonciu nu mai are de gând să piardă vremea. Au trecut luni bune de când a afirmat că își dorește să devină mama pentru a doua oară și se pare că acum este mai pregătită ca oricând, pentru a face marele pas. Nu a vrut să ia o decizie, până când nu a auzit și părerea fiice sale despre acest lucru, așa că i-a adresat întrebarea la care micuța a răspuns imediat.

Andreea Tonciu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta are tot ceea ce își dorește: un soț care o iubește și cu care se înțelege de minune și un copil care din punctul ei de vedere este perfect. Cu toate acestea, simte că viața ei nu este completă și își mai dorește un copil cât mai repede cu putință. Bruneta este mai pregătită ca niciodată să aducă pe lume un bebeluș, dar nu înainte să fi aflat care este și părerea Rebecăi.

Ce răspuns a primit Tonciu din partea fiicei sale

Micuța a fost întrebată de mama sa dacă își dorește o surioară, iar ea ea i-a zâmbit și i-a oferit un răspuns afirmativ. Ceea ce înseamnă că Andreea Tonciu se poate apuca serios de treabă și nu mai are niciun fel de scuză. Rămâne de văzut când va face marele anunț că a rămas însărcinată. Nici nu a făcut bine postările respective, că a reușit să își pună fanii pe jar. Dacă în trecut voia să se axeze pe educația micuței sale și pe carieră, acum este gata să nască din nou.

”Îți place, mami? Ia uită-te la mine! Mai vrei o surioară?”, i-a spus Andreea Tonciu fiicei sale, pe Instagram


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.