Marius Crăciun și Irisha, foștii concurenți de la Survivor România, au reușit să atragă atenția asupra lor, după ce ea a postat o imagine în care apar împreună, pe Instagram. Fanii acestora nici nu au stat prea mult pe gânduri și au tras imediat concluzia și anume că și eu s-au cuplat după terminarea emisiunii, la fel cum au procedat și alți colegi de-ai lor. Să fie oare împreună cei doi!? Vă spunem noi.

După toate acestea, fostul Războinic a vorbit extrem de frumos despre Andra Voloș, iar cei care îl urmăresc sunt de părere că dacă ar fi format un cuplu cu Irisha nu ar fi dat niciodată asemenea declarații despre o altă femeie, oricât de frumoasă ar fi ea. Pentru a pune capăt tuturor discuțiilor, ei au făcut un live pe Instagram și le-au spus oamenilor adevărul despre ei, iar unii au rămas mască în fața mărturisirilor pe care le-au făcut.

Adevărul despre presupusa lor relație

„Drumurile noastre merg în altă parte. Nu suntem împreună. Rezonăm foarte bine, ne apreciem, ne respectăm. Am vrut să clarificăm ce este între noi și pentru a nu induce oamenii în eroare”, a zis Marius Crăciun.

Irisha a spus cu zâmbetul pe buze că între ea și fostul Războinic există o chimie și că s-au susținut unul pe celălalt cât timp au fost în Republica Dominicană, deși făceau parte din echipe diferite. Ei bine, ea a mărturisit că Marius Crăciun îi este doar un prieten foarte bun, ci nu partener de viață, așa cum ar fi vrut unii. Irina Ceban le-a îndemnat pe fetele de pe live să sară pe el, pentru că este un bărbat liber.

„În primul rând, vă mulțumim pentru toate mesajele frumoase și intențiile frumoase. Mulți și-ar dori ca noi să fim împreună, dar nu suntem împreună. Știu că v-ați dorit, avem o chimie energetică, o chimie la alt nivel. Ne înțelegem foarte bine, dar nu suntem împreună. Fetelor, săriți pe el! E liber!”, a declarat Irisha pe live.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.