Zanni, Georgiana Lupu, Cosmin Stanciu și Andrei Dascălu au făcut recent un ilve pe Instagram. Foștii concurenți de la Survivor România și-au dorit să fie mai aproape de fanii lor și le-au răspuns acestora la multe dintre întrebările pe care aceștia le-au adresat în comentarii. Ei bine, la un moment dat, s-au încins lucrurile, iar doi dintre ei au început să aibă o serie de discuții neașteptate, în fața tuturor.

Deși emisiunea de la Kanal D s-a terminat, aceștia încă mai sunt cu gândul la ceea ce s-a întâmplat în Republica Dominicană. Mulți dintre ei nu pot trece peste conflictele pe care le-au avut, iar Zanni i-a reproșat Georgianei Lupu faptul că nu a avut curaj să îi spună în față tot ceea ce a crezut despre el, la vremea aceea, moment în care ea a răbufnit și l-a făcut cu ou și cu oțet pe marele câștigător al acestui sezon.

Zanni, desființat de fosta sa colegă

„Tremur, ești nebun?! Ferească Dumnezeu! Încerc să mă calmez, n-are rost să mă enervez. N-ai văzut cum a vorbit ăla cu mine? Vă faceți că nu ați auzit? Nu e problemă. Lasă, așa vede lumea pe cine au votat, pe cine au susținut. Ăsta e adevăratul Zanni, nu cel pe care l-au văzut la televizor.”, a zis Georgiana Lupu, în live-ul respectiv.

Zannidache a simțit că nu mai are ce discuta cu foștii lui colegi, moment în care Georgiana Lupu a profitat de ocazie și a făcut acuzații grave la adresa Faimosului. Ea este de părere că acesta este el cu adevărat, nu cel pe care oamenii l-au susținut din fața micilor ecrane și pe care l-au votat într-un număr foarte, foarte mare. Ei bine, tot ea a zis că pentru ea un bărbat care se comportă urât cu o femeie nu este un bărbat adevărat.

„Un bărbat care vorbește urât cu o femeie nu se numește bărbat. Pentru mine e gunoi, e zero barat. Tu ai avut respect, Andrei a avut respect și alții din competiție față de femei și alții le-au călcat în picioare”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.