Zilele trecute, Zanni a recunoscut că a fost atras de Roxana Ghiță, încă de prima dată când a văzut-o. Artistul și-a încercat norocul și și-a dorit ca între ei să fie mai mult decât o relație de prietenie, dar s-a răzgândit. De ce? Ei bine, pentru că ar fi observat faptul că fosta Războinică nu era atrasă doar de el, așa cum credea el la început.

După toate acestea, sincer ca de fiecare dată, Zannidache a povestit că roșcata ar fi întreținut relații intime cu colegul ei de echipă, Musry. Mai mult de atât, a recunoscut că toată lumea știe acest lucru, doar că nimeni nu a vrut să scoată în evidență și aceste lucruri personale. Bineînețeles că declarațiile pe care le-a dat, în cadrul unei emisiunii TV, au ajuns și la urechile Roxanei Ghiță care nu s-a putut abține să nu comenteze.

Roxana Ghiță, reacție acidă în urma declarațiilor făcute de Zanni

„Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurentii de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simteam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culită. Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a intretinut relatii intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posobil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a afirmat Zanni despre Roxana Ghiță la Ștafeta Mixtă.

Fosta concurentă de la Survivor România, vizibil, enervată, le-a explicat fanilor săi de pe Instagram care este intenția reală a Faimosului. În plus, a spus că își dorește să nu intre într-o polemică cu el și că este frustrat din mai multe motive și că, de fapt, nu este un om sincer, ci doar vrea să pară în fața celor care îl urmăresc.

”Tot primesc mesaje în legatura cu declaratia lui Zanni. Nu vreau sa intru intr-o polemica cu el pentru ca asta isi doreste. Cauta atentie. Zanni momentan este usor frustrat din varii motive și minte tot poporul ca este sincer, dar asta e de departe adevarul”, a scris Roxana Ghiță, printre altele, pe Instagram


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.