Marius Crăcin a reușit să atragă din nou atenția asupra sa, după ce a făcut o serie de dezvăluiri bombă despre Andra Voloș. Se pare că fosta parteneră de viață a lui Bogdan Mocanu i-a atras atenția Războinicului. Fanii au rămas mască în fața declarațiilor pe care le-a făcut despre ea, mai ales că recent s-a pozat în brațele Irishei, pe care a cunoscut-o în cadrul competiției Survivor România.

Andra Voloș este o femeie frumoasă și sexy, iar acest lucru nu îl spunem noi, ci fostul concurent de la Survivor România care a caracterizat-o așa cum a știut el mai bine. De aceeași părere a fost și Ștefan Ciuhulescu. Ambii au fost fermecați de formele vedetei și sunt de părere că ar putea fi, cu ușurință, cap de afiș pentru toate revistele. Șocul a fost mare pentru admiratorii lui, pentru că au crezut că este într-o relație cu Irisha, alături de care s-a și pozat.

Marius Crăciun, uimit de frumusețea Andrei Voloș

"Dacă ar fi să o caracterizez, aș spune că este o bombă sexy, senzuală, cap de afiș pe toate revistele...", a declarat Marius Crăciun despre Andra Voloș pentru kfetele.ro.

Fostul concurent de la Survivor nu știa că Andra Voloș este o femeie singură, dar este de părere că totul în viață se întâmplă cu un scop. Mai în glumă, mai în serios, Marius Crăciun a afirmat că ei nu mai sunt împeună, pentru că știa că el va reveni în țară. Și-a exprimat chiar și dorința de a-i da un mesaj, dar s-a răzgândit la scurt timp după aceea. A promis, însă, că îi va da follow și o apreciere și că mai apoi va aștepta un semn din partea ei.

"Acum este singură? E clar. Toate se întâmplă cu un motiv în viață, ei nu mai sunt împreună pentru că se știa că eu o să vin de la Survivor și...cred că o să-i scriu un mesaj pe Instagram. De fapt, nu, pentru că sunt orgolios, îi dau un follow și o apreciere. Aștept să-mi dea ea mesaj.", a mai zis el pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.