Sâmbătă, Oana Roman a postat o imagine în care actualul ei partener de viață, Marius Elisei, apărea gol pușcă. Acesta și-a făcut apariția alături de ea, în timp ce vedeta proba o rochie pentru un eveniment. Fotografia respectivă nu a fost apreciată de fanii ei din mediul online, ba chiar a primit o mulțime de comentarii acide.

Oamenii care o urmăresc în frunte cu Oana Zăvoranu au comentat pe marginea imaginii în care Marius Elisei apare în costumul lui Adam alături de fosta soție. Multora nu li s-a părut potrivit ca fotografia să fie postată, așa că i-au dat report și au criticat-o așa cum au știut ei mai bine. Câteva minte mai târziu, imaginea a dispărut de pe contul de Instagram al fiicei lui Petre Roman, iar internauții s-au întrebat de ce a luat decizia de o șterge.

Oana Roman le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat, de fapt

„Frumoasă scena cu Marius. Părea dintr-un film bun de dragoste! Nu contează decât armonia și înțelegerea voastră! Comentariile sunt răutăcioase. Arăți bine și asta este tot ce contează. Multă fericire și înțelegere! Nu trebuia șterse imaginile…Nu era nimic compromițător”, i-a scris o internaută pe Instagram.

Primind în mod repetitiv această întrebare, Oana Roman a decis să le explice oamenilor de ce nu mai există poza aceea pe rețeaua socială. Se pare că nu ea a fost cea care a șters-o. Imaginea a fost eliminată din cauza numărului mare de report-uri pe care le-a primit.

“Mai sunt și oameni care înțeleg. Au umor și inteligență. Și sunt mulți…Nu am șters eu. S-au dat atâtea reporturi încât mi-a șters Instagram-ul”, a fost replica Oanei Roman.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.