Ziua de ieri a fost una foarte, foarte importantă pentru Liviu Teodorescu și pentru Iulia. Cei doi s-au cununat religios, la doar câteva ore după ce artistul a susținut un concert de zile mari, într-un club renumit din Capitală. După ce și-au uni destinele în fața lui Dumnezeu, aceștia au dat o petrecere de neuitat unde au fostt invitații oamenii din dragi din viața lor, printre care se numără și niște vedete care au încins atmosfera.

Liviu Teodorescu și Iulia sunt oficial soț și soție. Cei doi au ani buni de relație și a venit vremea să își unească destinele așa cum trebuie. Un eveniment atât de important nu putea fi lipsit de o petrecere cu muzică bună și cu invitați pe măsură. Theo Rose, Amna, Ana Baniciu, Jo, Connect-r și mulți alți au fost alături de prietenii lor în ziua cea mare.

Liviu Teodorescu s-a așezat la casa lui

Toată noapte s-au distrat și au dansat, dar nu au uitat să posteze nici imagini de senzație în mediul online de care fanii s-au bucurat ca și cum ar fi fost și ei acolo. Una dintre marile surprize ale serii a fost tortul mirilor, pentru că acesta a fost făcut chiar în fața inivitaților, astfel că fiecare a putut contribui la realizarea lor. Mai mult de atât, ambii au purtat ținute spectaculoase, albe și care le veneau de minune.

„Cred ca sunt vreo 15 ani de cand te cunosc si te urmaresc in tot ceea ce faci! Sunt mandra ca te-am vazut cum cresti… cum crestem… si mandra ca te stiu cu Iulia e o viata parca! Ma bucur ca am fost alaturi in tot parcursul asta greu dar frumos! Va doresc tot ce-i mai frumos si senin, tie si Iuliei! Sa va iubiti , baaaaa! Cum zicea Titus (u know)! ♥️”, le-a transmis Ana Baniciu mirilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.