După ce Zanni și Ana Porgras au rupt orice fel de legătură, noi detalii despre ruptura dintre ei ies la iveală. Alex Velea și Antonia l-au luat pe artist la întrebări, în primul lor podcast. Aceștia au vrut ca și oamenii de acasă să afle adevărul despre cearta momentului, dar și despre mesajul fals care circulă pe internet și pe care unii au susținut că Zannidache l-ar fi văzut pe telefonul fostul gimnastei.

Zanni a început prin a le povesti oamenilor care îl îndrăgesc cum s-a rupt prietenia frumoasă dintre el și Ana Porgras, despre care are încă o părere foarte bună, dar care l-a dezamăgit profund. După finala emisiunii Survivor România, pe care tânărul de 23 de ani a câștigat-o, el și-a dat seama care sunt interesele ei reale și a preferat să nu aibă genul aceste de persoane în preajma sa.

Zanni, noi declarații despre Ana Porgras

„Era o conversație falsă în care ea cică ar fi vorbit cu unul că „Stai să mai profit puțin de Zanni să mai fac followers, stai că mi-am pierdut contul, trebuie să mai stau puțin cu el”, dar nu era într-o direcție greșită conversația. Când am citit mesajul ea vorbea cu un băiat că… Era un mesaj din care mi-am dat seama de intențiile ei față de mine și cam atât. Nu e nimic dramatic, m-am bucurat că l-am văzut, bine că mi-am dat seama și cam atât”, a povestit Zanni în podcast-ul lui Velea și al iubitei sale.

Prietenul lui Alex Velea a mai povestit și că între el și fosta campioană a României nu a fost dragoste, nu a fost nimic. Ea îi dădea încredere în el, îl făcea să se simtă bine și a avut mare încredere în ea, până într-un anumit punct. Crede, de asemenea, despre ea că în sinea lui îl place, îl apreciază, dar este de părere că a și vrut ceva de la el, că avea un interes ascuns de care este bucuros că a aflat.

„Nu a fost dragoste, nu a fost nimic. Eu chiar cred că în sinea ei ea mă apreciază, mă place, cred asta. Dar cred că a vrut și de la mine ceva, era și un interes, o intenție a ei pe care nu mi-a spus-o”, a mai povestit campionul Survivor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.