Zanni a fost primul invitat al podcast-ului realizat de către Alex Velea în compania frumoasei sale iubite, Antonia. Cei doi îndrăgostiți l-au luat la întrebări pe marele câștigător al emisiunii Survivor, iar el a răspuns cu sinceritate așa cum face de fiecare dată. Prin intermediul filmării respective, oamenii au aflat lucruri inedite despre omul momentului, dar și care a fost motivul certurilor dintre el și Ana Porgras.

Zanni și Ana Porgras s-au cunoscut la probele sportive ale emisiunii de la Kanal D. Cei doi s-au apropiat destul de mult încă de pe atunci, iar când fosta campioană a României a intrat în concurs, Faimoșii au avut o legătură specială pe care nimeni nu a putut să o ignore. Ei bine, la un moment dat, ea a fost eliminată din cauza propunerii pentru eliminare pe care a făcut-o Jador, iar Zannidache a suferit enorm. Acest lucru s-a putut observa cu ochiul liber.

Zanni a dat cărțile pe față

„M-am obisnuit, am trecut peste, dar i-am tot spus numele de-a lungul competitiei. Și cand a venit sfarsitul competitie ne-a spus domnul Dan ca o sa vina fostii concurenti. M-am bucurat foarte mult cand am aflat ca o sa vina Cosmin, Sebi, în special Ana, ca voiam sa fie acolo sa ma sustina, ca era chestia aia că m-am obisnuit să fiu cu ea la stafete. Lumea a interpretat că e telenovelă, că dragoste. Ne luam in brate, erau sentimente puternice, dar nu de iubire, îmi plăcea de ea ca om. Și ea a avut mereu incredere in mine, asta mi-a placut la ea, ca imi spunea mereu că eu voi câștiga și imi dadea increderea de care aveam nevoie.”, a spus Zanni în podcast-ul lui Velea și al Antoniei.

De fiecare dată când avea ocazia, Faimosul pronunța numele ei și era clar pentru toată lumea că îi lipsește. În apropiere de marea finală, când Daniel Pavel i-a anunțat că vor fi susținuții de foștii concurenți, s-a bucurat din tot sufletul că va avea partea de susținerea Anei Porgras, de care avea mare nevoie. După ce competiția a ajuns la final, el a citit câteva mesaje de pe telefonului, care l-au enervat la culme și care au legătură cu Jador, cel din cauza căruia ea a fost nevoită să plece din concurs.

„La finală a venit și m-a luat în brate, mi-a spus că se bucură că mă vede, că a tot asteptat de trei luni de zile să mă vadă. Eu nu stiam ce s-a intamplat acasa. Si dupa ce s-a terminat, am castigat eu, m-am dus cu Ana pana in cameră că trebuia să imi arate camera doamna de acolo și m-am uitat in telefonul ei. Multi m-au intrebat de ce m-am uitat în telefonul ei. Păi mă uit în telefonul ei pentru că mi-a dat ceva de bănuit prin atitudinea ei si prin niste chestii pe care le-am auzit cumva, „Bă, ai griă cu Ana, că Ana s-a dus în București și a apărut cu… s-a dus la Jador în videoclipuri”. Și eu știu cine e Jador și ce face Jador cu fetele, adică nu s-a dus doar să… Și am întrebat-o „Auzi, dar tu te-ai mai văzut cu Jador? Dar nu că m-ar fi interesat, acum e greu să explic faptul că Ana mi-a dat mereu de înțeles că ea ar fi vrut mai mult cu mine. Că ea m-a întrebat „Auzi, tu vrei să știe lumea de noi? Că noi…” Acum trebuie să intru și în alte detalii...”, a mai povestit artistul.

Citeste si:
Jador, comportament neadecvat la Survivor All Stars. Limbajul său a...
Jador, comportament neadecvat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2021 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.