Zanni pare genul de om care nu se teme de nimic, dar cu toate acestea, are și el temerile sale. Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, el și-a deschis inima în fața prezentatoarei și i-a vorbit acesteia despre frica lui cea mai mare, dar și despre perioada în care s-a confruntat cu depresia. Artistul a avut parte de o copilărie grea care i-a marcat existența, dar care l-a transformat într--un om puternic care luptă din greu pentru tot ceea ce își dorește și care nu reunță niciodată.

Traumele din trecut l-au făcut pe marele câștigător să nu își mai poată exterioriza sentimentele. În momentul de față, este mult mai bine, dar nu poate depăși anumite momente din copilăria sa. Și-ar fi dorit, de exemplu, ca în momentul în care a câștigat trofeul și în ziua în care a ajuns la aeroport, și-ar fi dorit să se poată bucura mai mult de tot ce i se întâmpla, doar că nu știa cum să o facă.

Zanni, o copilărie dureroasă

"Acum nu mai sunt depresiile alea pe care le aveam înainte, dar sunt așa... nu pot să mă bucur de toate momentele pe care le am în viața mea, de ceea ce primesc, nu mai simt. Când am câștigat trofeul sau când am ajuns în aeroport voiam să mă bucur, să le arăt oamenilor recunoștința, dar nu mă puteam exprima. În mod normal, oamenii ar fi sărit: , ar fi plâns acolo în fața lor, s-ar fi tăvălit pe jos de fericire. Eu eram fericit, eram mulțumit că oamenii sunt acolo, dar nu puteam să mă exprim, parcă nu mai pot să-mi dau frâu liber sentimentelor.", a povestit Zanni la Teo Show.

La un moment dat, Zannidache a simțit nevoia să intre și mai mult în detalii și le-a spus tuturor care este cea mai mare frică a sa. Artistul se teme să nu moară, înainte ca oamenii să afle cine este cu adevărat. În plus, el și-a dorit mereu să își cunoască părinții naturali, să vadă cu cine seamănă, să petreacă timp cu ei, dar nu a avut parte de nimic din toate acestea.

Citeste si:
Zanni își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce vârstă împlinește...
Zanni își sărbătorește astăzi...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

"Nu mi-e frică de moarte. Mi-e frică doar să nu ajung să mor fără să știe lumea cum sunt eu cu adevărat. Vreau întâi să las aici tot ceea ce am simțit eu și apoi pot să mă duc liniștit. Mai am de mâncat, mai am de trăit mult.", a mai mărturisit Zanni cu lacrimi în ochi.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.