Inna și Deliric formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din țara noastră, fără niciun fel de îndoială. Vedetele s-au cuplat anul trecut, iar de atunci viețile lor s-au schimbat în totalitate. Rare sunt momentele în care dau detalii despre relația lor, iar faptul că artista a povestit recent cum decurge viața de cuplu a fost o surpriză imensă pentru fanii lor.

Sunt multe lucruri care au reușit să îi unească și mai tare pe cei doi îndrăgostiți. Aceștia petrec foarte, foarte mult timp împreună, merg în vacanțe, fac muzică și se bucură de fiecare moment din viața lor. Cântăreața care a făcut furori și peste hotare, nu doar în țara noastră pare că a găsit bărbatul perfect cu care are multe lucruri în comun și pe care îl iubește din toată inima ei.

Inna, declarații despre iubitul ei, Deliric

„Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică. Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm”, a declarat Inna pentru unica.ro.

Inna nu și-ar fo putut dori mai mult decât un bărbat precum Deliric, cu care împărtășește aceleași pasiune și alături de care se simte iubită și împlinită, Chiar dacă viața de cuplu merge de minune, se pare că artista are momente în care se simte nesigură pe ea, dar încearcă să fie echilibrată și să petreacă timp de calitate cu oamenii dragi ei. În plus, are foarte mare grijă de ea și de felul în care arată și face sport aproape zilnic.

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu la Avra Institute, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile despre care am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie (familie, prieteni, iubit)”, a mai spus Inna pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Inna să fie, dacă nu era cântăreață. Artista nu visa...
Ce ar fi vrut Inna să fie,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.