Amenințările pe care le primește de ceva vreme, în mediul online, au scos-o din sărite pe Gina Pistol, care le-a transmis celor care nu își văd de viața lor un mesaj dur. Iubita lui Smiley a fost criticată de multă lume din cauza faptului că nu vrea să dezvăluie chipul fiicei sale, dar și pentru că a povestit cât de greu i-a fost în primele zile, după ce a devenit mamă pentru prima dată.

Unei internaute i s-a pus serios pata pe iubita lui Smiley și i-a tramis mai multe mesaje în care a amenințat-o și jignit-o pe Gina Pistol. Citindu-le, îndrăgita prezentatoare a luat decizia să le facă publice și să comenteze pe marginea lor. Nu i se pare normal ceea ce se întâmplă, iar unele persoane nu se opresc doar la amenințările de pe internet, ci merg în fața casei sale pentru a-și exprima punctul de vedere.

Gina Pistol, amenințată pe internet

„Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, a povestit Gina Pistol, pe Instagram.

Postând cuvintele pline de ură ale femeii cu pricina, vedeta și-a dorit doar să tragă un semnal de alarmă, pentru că este foarte clar pentru ea, că internauta are probleme serioase. Din cauza unor oameni precum ea, cei doi îndrăgostiți consideră că nu a venit vremea ca fiica lor Josephine, să fie expusă pe marele internet. Ceea ce este și mai grav, după părerea sa, este faoptul că unele femei au mers la ea acasă, pentru a o hărțui.

„Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă...asta e trist”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.