Nicole Cherry a uimit pe toată lumea, în clipa în care a dat vestea că ea și iubitul ei, Florin, vor deveni părinți pentru prima dată. Frumoasa vedetă este nerăbdătoare să își strângă pentru prima dată în brațe fiica și numără zilele până când acest lucru se va întâmpla. Mai mult de atât, artista și-a dorit mereu să fie o mamă tânără și visul este pe cale să i de îndeplinească.

Recent, ea a fost invitată în cadrul emisiunii Teo Show, unde a dat mai multe detalii despre sarcină și unde le-a povestit telespectatorilor cum s-a schimbat viața sa, după ce a aflat că va aduce pe lume un copil. Era obișnuită să facă mișcare în fiecare, dar a fost nevoită să renunțe la acest lucru. Are momente în care, pur și simplu, se plictisește, pentru că este o persoană activă și nu îi place să piardă vremea.

Nicole Cherry, despre viața de femeie însărcinată

„Mă simt foarte bine, tot ce se întâmplă cu mine în momentul de față e foarte natural și normal. Corpul meu a fost obișnuit într-un ritm, eu făceam sport în fiecare zi. Într-adevăr acum am lăsat-o mai moale dar am spus că o să mă reapuc de întot pentru că nu îmi place să stau, mă plictisesc. Și mai ales că nici din punct de vedere fizic nu m-ar ajuta să stau așa pe canapea să aștept să vină ziua să nasc”, a povestit Nicole Cherry la Teo Show.

La un moment dat, ea a vorbit și despre numele fetiței asupra căruia încă nu s-au hotărât. Momentan, ea o alintă în mai multe moduri și își dorește să vadă dacă se poate obișnui cu alegerile sale. Nu este sigură care dintre ele i s-a potrivi fiicei sale, nu știe cum ar vrea să își strige copilul. Cu siguranță, în clipa în care se va decide, va face și anunțul cel mare.

„Nu am hotărât numele fetiței, nu e că nu vrea să spun. Eu în momentul de față o alint în tot felul de nume și îi spun pe nume în mai multe feluri, avem mai multe alegeri. Vreau să văd dacă îmi place, dacă mă obișnuiesc. Astăzi îi spun Andreea, mâine Natalia, poimâine Carla.. Să văd care s-ar potrivit și mie cum mi-ar plăcea să îmi strig copilul. ”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2021 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.