Zilele trecute, Alex Velea și-a făcut curaj și după ani buni de relație, a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui iubită. Nu doar fanii și cei apropiați au fost surprinși, ci și Antonia care nu se aștepta la asta, cel puțin nu în momentul acela. Ei bine, recent, artistu a vorbit despre cum a pus totul la cale, dar și despre cum a reacționat viitoarea sa soție, pe care o iubește, pe care o respectă și care, de asemenea, este mama copiilor lui.

Se anunță o nuntă de zile mari în showbiz, după ce frumoasa Antonia a primit deja inelul de logodnă din partea iubitului său și a spus cel mai mare și mai sincer „DA!” din viața sa. Cel care a făcut anunțul cel mare a fost chiar Velea. El a postat o imagine pe rețelele sociale în care le-a spus tuturor ceea ce s-a întâmplat și în care partenera sa de viață purta inelul primit.

Alex Velea și-a luat iubita prin surprindere

”A venit pandemia și n-am putut să o cer, am vrut prima oară să o cer când am inaugurat casa și erau toți prietenii noștri, dar eu am plecat între timp la Asia Express, dar când m-am întors a venit pandemia. După care am început să muncesc foarte mult, am scos proiectul de trapanele...”, a spus Alex Velea la XNS.

Se pare că artistului i-a fost destul de greu să îi adrese această întrebare și că a încercat de mai multe ori să o facă, doar că nu avea deloc curaj. Îi era teamă să nu se întâmple ca în trecut și să fie nevoiți să își ia gândul de la nuntă, dar având în vedere că Antonia a reușit să divorțeze de fostul ei soț, are tot dreptul să devină soția lui Alex Velea cu acte în regulă. A pregătit momentul până la cel mai mic detaliu, iar ea chiar nu se aștepta și i-au dat lacrimile, după ce a realizat ce se întâmpla, de fapt.

”Am avut grijă să duc până la cap toată treaba și am vrut să o surprind. (...) Nu se aștepta, s-a emoționat și ea, a lăcrimat, amândoi am fost emoționați, ne-am luat în brațe, ne-am pupat, ne-am jurat iubire veșnică”, a mai povestit el pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Iulie 2021 - 07 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.