Nu există săptămână în care fiul din Clejani să nu șocheze întreaga țară! De această dată, Fulgy a postat un mesaj pe InstaStory în care aduce injurii la adresa țării în care s-a născut, dar și a românilor. Acesta susține că s-a săturat de circ și vrea să se mute în Miami.

„După ce se termină tot, circul ăsta, mass media, poliție, vă promite fratele că vostru că își bagă p&%$ în toată România asta și toți cetățenii ăștia inculți , suntem corupți, gropi în stradă și jeg de oameni. Direct la Miami am plecat, adio România! Îmi pare rău că m-am născut aici, în ultimul loc de pe fața pământului, ca țară, ca oameni!

Mulțumesc lui Dumnezeu că am și eu aproape un milion de euro la 23 de ani! Iar familia mea știți bine că suntem milionari! Să dea Dumnezeu să crăpați toți din România, săraci, amărâți, inculți și obraznici. Dumezeu e sus si va face dreptate, că dacă aș face eu, aș primi direct scaun electric! Sper să închidă toate conturile cum spuneam,… pis.. fac altele! Sunt foarte, foarte dezamăgit că m-am născut într-o țară de kkt! Cum se termină circul asta cu presa și cu poliția am plecat la Miami frații mei! Eu, de bine, de rău am aproape un milion de euro și familia mea mă știți, suntem mulți milioari în euro de mulți ani de zile. Nu-mi pot permite să îmi irosesc timpul aici, în România, unde în 2021 n-aveți nici autostrăzi și Bucureștiul (capitala) e plină de gropi! Păi am mașini de sute de mii de euro la 23 de ani și sunt gropi la Unirii, la fântâni. Necitiți, needucați, răi, asta-i România! P*@#%-aș pe ea de sus, cu presiune!”, a scris tânărul pe Instastory.

Fulgy, despre episodul violent în care a fost implicat Ioniță din Clejani

În urmă cu ceva timp, Fulgy a fost acuzat că și-ar fi lovit tatăl, acesta fiind nevoit să apeleze la 112 pentru a-l calma pe tânăr. Fiul din Clejani neagă toate aceste acuzații și susține că tatăl său este „Dumnezeu”.

Se pare că relația tată-fiu în familia Clejanilor este destul de schimbătoare și dificilă de înțeles.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.