Gina Pistol este cea mai fericită femeie din lume, de când a devenit mamă pentru prima dată. Frumoasa vedetă și-a dorit un copil din sufletul ei, iar acum cea mică are parte de toată dragostea și atenția din partea părinților ei. Atât ea, cât și Smiley se ocupă de creșterea micuței și tot împreună au decis să nu le arate oamenilor chipul fiicei lor. De ce? Ei bine, despre asta a vorbit chiar prezentatoarea în mediul online.

Venirea pe lume a lui Josephine a adus multe schimbări în viața vedetelor. Cei doi îndrăgostiți au fost nevoiți să renunțe la anumite proiecte, pentru a fi tot timpul în preajma fiicelor lor. La început, blondina a fost criticată dur de interneuți din cauza faptului că li s-a plâns că îi este mult prea greu și că orice mamă trece prin stările sale, doar că nu multă lume o recunoaște. Ei bine, recent unii au luat-o la rost în ceea ce privește dezvăluirea chipului fiicei sale.

De ce au decis cei doi părinți să țină ascuns chipul fiicei lor

Gina Pistol s-a săturat de zecile de mesaje pe care le primește zilnic în legătură cu acest subiect și a decis să le ofere fanilor ei explicațiile de care aveau nevoie. Ei bine, vedeta a luat decizia împreună cu partenerul ei de viață și nu înțelege de ce altcineva ar vrea să decidă în locul lor. A mărturisit că nu vede de ce și-ar expune copila în mediul online, în clipa de față.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, le-a zis Gina Pistol fanilor ei de pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.