Nicole Cherry este una dintre vedetele care au acceptat provocarea Kanal D, participând la show-ul „Bravo, ai stil!”. Artista urmează să nască în viitorul apropiat și abia așteaptă să se implice în cât mai multe proiecte.

Nicole Cherry este prima vedetă anunțată oficial care participă la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities.”, sezonul 7. Aceasta mai are puțin timp până va naște și este foarte entuziasmată de aducerea pe nume a fiicei sale.

Întrebată care este numele bebelușului, Nicole a recunoscut că încă nu s-a hotărât și că îi spune pe mai multe nume: „Azi îi spun Andreea, mâine Carla...”

„Bravo, ai stil! Celebrities.” începe din toamnă!

Începând cu toamna aceasta, emisiunea „Bravo, ai stil” revine pe micile canale cu un nou sezon - al șaptelea. Show-ul va fi în continuare prezentat de Ilinca Vandici, care anunță că vor exista foarte multe surprize:

Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din Bravo, ai stil! Celebrities”, spune Ilinca Vandici.

Producătorii emisiunii nu au menționat nimic despre jurați, însă fanii speculează că ar putea exista schimbări chiar și în rândul lor.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.