Roxen a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră, iar piesele sale ajung de fiecare dată în topuri. Frumoasa artistă s-a făcut remarcată datorită vocii sale inconfundabile, dar a reușit să intre și mai mult în atenția presei, odată cu participarea sa la Eurovision. Cu toate acestea, foarte puțini știu despre ea că suferă de o boală rară cu care a fost diagnosticată când avea doar 14 ani.

Roxen este foarte, foarte sinceră cu fanii ei, doar că până în clipa de față nu le-a vorbit acestora despre boala de care suferă de foarte mulți ani. Recent, artista a simțit nevoia să le vorbească și despre acest lucru și să se apropie și mai tare de ei, așa că și-a pus sufletul pe tavă în fața lor. Frumoasa vedetă i-a lăsat mască pe cei mai mulți dintre admiratorii ei, care nu aveau nici cea mai mică idee despre afecțiunea de care suferă.

Roxen are Lyme

Ein bine, frumoasa artistă suferă de boala Lyme, cea care apare în urma mușcăturii de căpușă contaminată cu bacteria Borrelia. Roxen le-a povestit admiratorilor ei că se află în cea de-a treia fază a bolii și că pur și simplu nu are ce să facă, doar să încerce să o țină sub control. Fanii au fost alături de ea și i-au transmis cele mai frumoase comentarii de susținere, de care s-a bucurat și pe care, cel mai probabil le-a citit.

”Sunt trei stadii, eu din păcate sunt în ultimul stadiu, am aflat la 14 ani. Nu prea am ce să fac, doar să țin sub control, dar mă descurc destul de bine”, a povestit Roxen pe TokTok.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.