Dorian Popa face el ce face și le atrage din nou atenția fanilor săi. Acesta păstrează legătura cu internauții atât pe Instagram, cât și pe canalul lui de YouTube, unde postează zilnic videoclipuri care strâng sute de mii de vizualizări. În ce mai nou vlog al său, artistul a povestit cum i-a fost pusă viața în pericol, în miezul nopții.

Viața lui Dorian Popa nu este deloc una perfectă, ci mai degrabă una plină de provocări care îl așteaptă la tot pasul. Vloggerul a avut parte de o întâmplare care i-a lăsat un gust amar și pe care nu a putut să o păstreze numai pentru el. Acesta se afla la volanul bolidului său de lux, în Domnești, când cineva a accelerat spre el și speriat crezând că șoferul respectiv a pierdut controlul. Omul acela nu voia decât să îi lovească mașina, deși iubitul Claudiei Iosif a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-l evita.

Cineva îi vrea răul lui Dorian Popa

”La ora 03:25, în Domnești, pe principală, un...cu un Ford, mergeam pe banda mea, trage pe banda mea, pe contrasens, accelerează spre mine, eu m-am speriat, am zis că a pierdut controlul, trag stânga pe contrasens să-l evit, dar el trage înapoi stânga să intre în mine. Mi se face pielea de găină. Eu dau să trag să intru, din nou, pe banda mea să-l evit și el iar trage dreapta spre mine și după care eu mă sucesc iar pe constrasens, el trece pe lângă mine și se duce”, a povestit Dorian Popa pe canalul lui de YouTube.

Dorian nu știe sigur dacă a vrut să facă o glumă sau dacă a făcut-o intenționat, cert este că i-a transmis acestuia un mesaj public. I-a reținut numărul de înmatriculare al mașinii și speră să îl întâlnească, pentru a-l urmări și pentru a suna mai apoi la 112. A promis că data viitoare când îl întâlnește, nu se lasă până nu îl oprește cu echipajul de poliție.

”Măi, dacă aia a fost o glumă de trei dimineața, atunci ești un inconștient și sper să ne mai întâlnim în România. Dacă te întâlnești cu mine ai garanția că te urmăresc, sun la 112 și până nu te opresc cu echipajul nu mă las. Ce se va întâmpla, vom vedea după”, a mai zis el pe vlog.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.