Visurile devin realitate! Alina Eremia este în culmea fericirii, după ce a reușit să se mute în casa la care a visat mereu. Artista a muncit din greu pentru a ajunge acolo unde și-a dorit și după ani de zile în care a sperat că își va lua o locuință de lux, a și reușit. A postat, de asemenea, imagini de senzație de care fanii s-au putut bucura și în urma cărora a primit zeci de mesaje de felicitare.

În timpul pandemiei de coronavirus, multe vedete de la noi au fost afectate din punct de vedere financiar. Unii au suferit enorm din cauza pierderilor și în lipsa evenimentelor, dar se poate observa cu ochiul liber că nu a fost și cazul Alinei Eremia care a reușiut să își îndeplinească unul dintre cele mai visuri pe care le-a avut. Recent, frumoasa cântăreață le-a demonstrat tuturor că nu o duce deloc rău cu banii și că nici nu se uită la ei, când vine vorba de mofturile sale.

Alina Eremia, în culmea fericirii

Artista a avut niște zile foarte aglomerate, în care a fost nevoită să care bagaje și să își organizeze toate lucrurile în noua ei locuință superbă, pentru care a scos din buzunar o mulțime de bani. Își dorea, în primul rând, să aibă mai mult spațiu. Voia, de asemenea, o terasă frumoasă, iar acum le are pe toate și se bucură din plin de reușitele sale.

”Acasă! Este absolut minunat să te muți, dar procesul este interminabil. Am dormit trei ore”, a spus Alina Eremia pe contul ei oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.