Veste mare pentru fanii Roxanei Ghiță și ai lui Andrei Dascălu! Cei doi Războinici formează un cuplu, iar finalistul emisiunii Survivor România a recunoscut în fața tuturor acest lucru. Se pare că frumoasa vedetă i-a spus adio partenerului ei de viață și s-a cuplat la mare cu Războinicul, după cum a povestit chiar Sindy în cadrul unei emisiuni de televiziune, unde a fost invitată alături de Maria Hîngu.

Andrei Dascălu nu doar că a recunoscut că este îmăpreună cu Roxana Ghiță, dar a și vorbit despre cum s-au cunoscut și despre cum a avut loc apropierea dintre ei. Se pare că aceștia s-au întâlnit înainte de începerea emisiunii și a simțit din prima clipă că există o conexiune specială între ei, iar pe atunci fiecare dintre ieșise dintr-o relație. Apoi, au început să se apropie și mai tare și au petrecut multe zile împreună.

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță, fericiți împreună

„Acum este ceva intre noi, dar nu in totalitate. Este ceva dificil si greu de explicat. O sa lucram la chestia asta si o sa revenim cu mai multe amanunte”, a povestit Războinicul despre relația lor, la Ștafeta Mixtă.

Războinicul se simțea în preajma sa, se simțea liniștit și putea să îi povestească absolut orice, pentru că ea îl asculta de fiecare dată. Așa s-a legat prietenia frumoasă dintre ei și au început să doarmă împreună, în baracă. A recunoscut că în Republica Dominicană nu au avut o relație, ci s-au cuplat după revenirea lor în țară, mai exact în Vama Veche, unde cei din echipa albastră s-au reunit și s-au distrat de minune.

„Cu Roxana Ghită prima dată m-am intalnit inainte de competitie. Am avut o mica discutie si am vazut ca din prima am avut o mică conexiune. Ea avusese o relatie, eu avusesem o relatie si erau multe chestii care s-au legat si pe care le aveam in comun. Apoi am intrat in competitie si cel mai bine m-am inteles cu Starlin si cu ea.Cu ea simteam nevoia de a ma descarca, simteam linistea. Statea asa calma si ma asculta. Cu ea puteam sa ma descarc, sa ii spun ce am pe suflet. Ii povesteam de familie, ii spuneam ca tata a avut niste probleme, ii spuneam ce planuri am eu, aveam cu cine vorbi si o simteam deschisa si puteam vorbi orice cu ea. Acolo a inceput o prietenie si am inceput sa ne intelegem din ce in ce mai bine, de aceea am si inceput sa dormim unul langa celalalt.", a povestit Andrei Dascălu pentru Ștafeta Mixtă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.