Chiar dacă a crescut în lipsa părinților naturali, Zanni nu le poartă deloc pică și ar vrea să îi cunoască în adevăratul sens al cuvântului. Marele câștigător al emisiunii Survivor România a fost abandonat de aceștia, pe vremea când era doar un copil, iar din acest motiv a avut parte de o viață grea. Artistul a copilărit la orfelinat și nici nu visa să ajungă unde este acum și nici să fie cunoscut de toată țara, dar se bucură din plin de reușitele sale.

Toată lumea îl știe pe Zannidache, dar foarte puțini au informații clare despre el și despre experiențele dureroase de care a avut parte în trecut. Acesta nu s-a putut bucura de atenția și de dragostea părinților săi naturali, pentru că au renunțat la el încă de la naștere. Toate aceste situații dure pe care le-a avut de înfruntat l-au făcut pe îndrăgitul artist să fie un om mai puternic și mai bun din toate punctele de vedere.

Zanni, mărturisiri emoționante despre cei care i-au dat viață

Recent el a dat o serie de interviuri pentru Ștefeta Mixtă și Teo Show, unde și-a deschis inima în fața telespectarilor și unde a vorbit sincer despre cei care i-au dat viață. La un moment dat, a recunoscut că ar vrea să își cunoască părinții, în special tatăl, pentru că pe mama sa a mai văzut-o, chiar dacă lucrurile nu au decurs așa cum spera el. Cel mai tare își dorește să vadă de la cine a luat trăsăturile pe care le are. A mai spus că își va căuta mama, când va mai crește, să o ajute și pe ea.

„Mi-ar fi placut sa il cunosc pe XXXTentacion. Mi-ar placea sa cunosc multa lume, dar nu neaparat sa vad ce e in sufletul lor, sa vad asa cum sunt ei ca oameni. Mi-ar placea sa cunosc oameni publice din Romania, dar nu vreau sa spun asta. Mi-ar placea sa ii cunosc si pe ai mei, sa vad cu cine seman. Pe mama am vazut-o de cateva ori, nu am nicio treaba cu ea. M-a vizitat de cateva ori, dar simteam ca nu am ce sa vorbesc cu ea. E paralela cu realitatea. Am aflat niste chestii, ca e victima din Revolutie, ca a fost ranita. Mi-a adus la 14 ani niste ghetute de copil de 5 ani. Nu o judec. Cand o sa fiu mai mare, cand o sa fiu stabil, poate o sa o caut sa o ajut eu pe ea, dar deocamdata nu. Pe tata nu il cunosc, as vrea sa-l vad, sa vad daca seman cu el”, a povestit Zanni la Teo Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.