Narcisa Birjaru trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Turcitu, soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de pe vremea când ea avea vârsta de doar 14 ani, dar sentimele lor sunt la fel de puternice precum era și la începutul relației. În scurt timp, ei vor împlini zece ani de la căsătorie, iar câștigătoarea „Chefi la Cuțite” a făcut o serie de declarații emoționante despre bărbatul care i-a fost alături atât în momentele bune din viața lor, cât și în cele situate la polul opus.

Narcisa Birjaru a intrat în atenția tuturor, odată cu participarea sa la celebra emisiune de la Antena 1, „Chefi la Cuțite”, Ea nu a fost doar o simplă concurentă, ci și câștigătoarea acestui sezon. Ea a reușit să se facă remarcată datorită calităților sale extraordinare, iar după terminarea show-ului a primit o mulțime de oferte de muncă, dar a ales-o pe cea mai potrivită pentru ea. Este foarte fericită cu tot ceea ce i se întâmplă și nu îi vine să creadă că este real.

Narcisa Birjaru, căsătorită de la 14 ani

„M-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am întâmpinat destule greutăți, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decât orice greutate. Drept dovadă, încă suntem împreună… aproape 10 ani mai târziu. Amândoi știm că iubirea învinge întotdeauna. Mici discuții există în orice cuplu, în orice relație, indiferent dacă e vorba despre iubire sau prietenie. Însă eu și soțul meu ne iubim mult și vrem să îmbătrânim împreună, să trecem peste toate posibilele greutăți și să ne bucurăm amândoi de viață unul lângă celălalt. Nu am puterea de a-mi imagina că soțul meu, Alex, ar putea face ceva de neiertat. Ne iubim prea mult”, a declarat Narcisa Birjaru, potrivit viva.ro.

De aproape 10 ani, câștigătoarea „Chefi la Cuțite” este căsătorită cu Alex Turcitu care i-a demonstrat că indiferent de greutățile prin care sunt nevoiți să treacă, iubirea lor este puternică și că împreună vor trece peste toate. Aceștia se iubesc foarte tare și își doresc să îmbătrânească împreună și nu are puterea să se gândească la faptul că el ar putea face un lucru grav pentru care nu l-ar putea ierta. Mai mult de atât, își dorește și un copil, pentru ca familia lor să fie una completă.

”Cu siguranță venirea unui copil pe lumea asta ar fi ultima bucată dintr-un puzzle perfect”, a mai povestit ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.