Zanni a reușit să creeze din nou discuții între foștii săi colegi de la Survivor România, după ce a făcut o mărturisire bombă despre Roxana Ghiță. Sincer din fire, marele câștigător al emisiunii de la Kanal D a fost invitat la Ștafeta Mixtă unde le-a povestit tuturor ce se întâmpla, uneori, în spatele camerelor de filmat. Războinica a avut și ea o reacție acidă, în urma mărturisirilor pe care le-a făcut Faimosul, în urmă cu doar câteva ore.

Nu mai este un secret pentru nimeni că prima fată pe care Zannidache a pus ochii, în timp ce se îndreptau către Republica Dominicană în ianuarie, a fost Roxana Ghiță. Acesta și-a dorit mai mult decât o relație de prietenie cu roșcata, dar a renunțat la idee, în momentul în care a văzut că ea se apropie și de alți băieți din competiție. Recent, a povestit că nu doar Andrei Dascălu a fost cel care i-ar fi făcut ochi dulci.

Zanni, mărturisiri neașteptate despre Roxana Ghiță de la Războinici

Zanni nu s-a oprit acolo cu dezvăluirile și a zis că ea ar fi întreținut relații intime cu Musty, cel de care era foarte apropiată la un moment dat și pe care nu l-a mai suportat deloc, după o perioadă de timp. Neștiind sigur, el crede că același lucru s-ar fi întâmplat și cu Andrei Dascălu, cel cu care în clipa de față Roxana Ghiță formează un cuplu. Văzând ceea de a declarat Zannu și primind zeci de mesaje pe această temă, vedeta a zis pe contul ei de Instagram că nimic din ceea ce a afirmat Zanni nu este adevărat și că el doar caută atenție și vrea să le facă rău celor din jur cu orice preț.

„Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurentii de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simteam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culită. Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a intretinut relatii intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posibil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a povestit Zannidache la Ștafeta Mixtă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2021 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.