Zanni este recunoscut pentru sinceritatea de care a dat dovadă pe tot parcursul competiției Survivor România pe care a și câștigat-o. Faimosul nu a vorbit, însă, până acum deloc despre viața sa amoroasă. Ei bine, a venit vremea ca el să își deschidă inima în fața celor care îl admiră pentru tot ceea ce a reușit să facă până acum și să le vorbească despre singura fată pe care a iubit-o în viața lui și după care a suferit trei ani de zile.

Unii oameni l-au judecat pe Zanni pentru comportamentul pe care l-a avut față de colegii lui din Republica Dominicană, dar foarte puțini au idee prin cât de multe lucruri a trecut el și cât de mult l-a pus la încercare viața. Faimosul nu doar că a trăit la casa de copii și a avut parte de experiențe emoționante pe care nu le va uita niciodată, dar nu a avut prea mare noroc nici în dragoste și a ajuns să fie dezamăgit de persoana la care ținea.

Zanni, îndrăgostit nebunește de o fată

Acum ceva vreme, lui Zanni i s-a pus pata pe o fată și a reușit să se vadă cu ea, iar mai apoi să o sărute. Tânăra nu avea aceleași sentimente pentru el și se vedea în același timp și cu alți băieți, motiv pentru care el a suferit enorm. Din cauza celor trăite atunci, Faimosul este foarte atent la persoanele din jurul lui și a mărturisit că vrea alături de el o femeie alături de care să nu se simtă în plus. Visează la o familie frumoasă, la o casă a lui și la o viață așa cum nu a avut până acum.

„Am fost odată îndrăgostit de o fată. Nu a fost reciproc, ne-am văzut o zi două ne-am sărutat. Nu există filme să exprime ce simțeam pentru fata aia. Și ea se vedea cu alți băieți, eu sufeream. Trei ani am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine și aia a fost prima și ultima dată. Eu as vrea să îmi găsesc o fată, să mă simt bine cu ea, să nu simt că sunt în plus sau că ea e in plus. Nu sunt în căutare, că nu asta e prioritatea mea, dar dacă ar fi să o găsesc nu aș avea nimic impotriva. In viitor ma vad la casa mea, cu copii. Deocamdata vreau sa imi gasesc un apartament, sa continui cu ce fac acum, sa fiu un exemplu bun. Cine ma judeca ca ma deraiez, scuza-ma pe mine. Incerc sa fiu intelept, sa nu judec pe mine. Se mai intampla. Asta imi doresc, sa fiu cat mai corect, cat mai intelept, sa ii iubesc pe cei din jurul meu. Nu stiu ce o sa fac in viitor, ce o sa se iveasca”, a povestit Zanni pentru Teo Show.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.