Zilele acestea, Jean-Claude Van Damme a decis să viziteze România. Pe meleagurile noastre nu doar că a discutat despre afaceri, ci s-a distrat de minune alături de multe persoane care îl îndrăgesc. Ei bine, se pare că nu au lipsit nici manelele. Ieri, o filmare în care actorul apărea dansând pe manele a ajuns virală pe internet, iar astăzi s-a întâmplat un lucru la care nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată.

Jean-Claude Van Damme l-a întâlnit pe nimeni altul decât Dani Mocanu, care nu s-a putut abține să nu îi demonstreze acestuia ce poate și i-a făcut o dedicație live de care părea că se bucură la maximum. Filmarea cu pricina a fost făcută publică de către manelist, iar toți curioșii o pot urmări pe canalul lui de YouTube, unde a strâns deja zeci de mii de vizualizări. Starul de la Hollywood nu a scăpat fără să facă o poză cu manelistul nostru.

Jean-Claude Van Damme, distracție alături de Dani Mocanu

Mai mult de atât, Dani Mocanu i-a făcut și niște versuri pe loc pe care deși nu le înțelegea, le-a savurat din plin, după cum se poate remarca și în videoclip. Cel mai probabil, actorul va reveni în țara noastră și se va bucura atât de locuri frumoase pe care le-ar putea vizita, cât și de melodiile pe care a dansat și care i-au ajuns la suflet.

„Cum este ziua de Paște, ca Van Damme nu se mai naște. Îi cântă Dani Mocanu, care a spart topul tot anul. Las și mamă, las și casă, ca să-mi fac viața frumoasă. Îmi las mama și nevasta, să plec în lume cu ăsta”, este dedicația pe care manelistul i-a făcut-o actorului.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.