Nici măcar contesa digitală, Ana Morodan, nu a scăpat de replicile acide ale Oanei Zăvoranu. Actrița a luat-o și pe ea la bani mărunți în ultimiul episod al emisiunii sale alături de Claudia Iosif, Larisa Udilă și Carmen Grebenișan. Nici despre celelalte influencerițe nu a avut cuvinte prea bune de zis, dar când i-a venit rândul Anei, fanii nu și-au mai putut stăpâni râsul, iar comentariile au fost și ele pe măsura așteptărilor.

Ei bine, după ce a dat naștere mai multor categorii de persoane publice de pe Instagram, a venit rândul celei a ”hulpavelor” pe care oamenii le consideră influencerițe. În această categorie, Zăvo a introdus-o și pe contesa digitală, care nu se consideră influenceriță, dar care se comportă ca și cum ar fi una, după cum a remarcat vedeta. Aflată în topul clasamentului, Anei i s-a atras atenția că a crescut pe spatele emisiunii Asia Express.

Ana Morodan, luată în vizor de Zăvo

Mai mult de atât, „Querida” este de părere că Dumnezeu nu a înzestrat-o cu un aspect fizic plăcut și nici cu un trup de invidiat. așa că ar trebui să mai renunțe la felul în care se pozează pe Instagram. I-a luat la analizat câteva imagini și nu a fost deloc impresionată de ceea ce a văzut. După toate acestea, actrița i-a sfătuit pe subscriberii ei să fie foarte, foarte atenți pe cine urmăresc în mediul online și să nu se mai lase păcăliți de ceea ce văd în stânga și în dreapta.

„Ea zice că nu e influenceriță, dar forjează tot. Are niște ceva ce pute a molii. Ea zice că e ceva aristocrată. O perioadă a vândut povestea vieții ei pe modelul Raicu, depresiva șefă. Bineînțeles cu drame, cu depresii, cu nenorociri. Au pus ochii apoi cei de la Asia Express într-o rujeală roșu fund de maimuță și boom a venit înapoi și s-a pus pe influencereală. De ce îți arăți picioarele când arată așa? Totul e ponosit la asta. Mie îmi miroase a naftalină. Asta are naftalină și-n chiloți”, a zis Oana Zăvoranu, în ultimul episod al emisiunii sale de pe YouTube.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.