Bianca Drăgușanu, invitată la podcast la Damian Drăghici, a dezvăluit un episod mai dificil din familia sa. Fiica ei, Sofia, își dorește enorm ca părinții ei să fie din nou împreună și le arată acest lucru de fiecare dată când are ocazia.

Fetița își dorește ca părinții săi să fie din nou împreună și își expune părerea de fiecare dată când are ocazia:

„Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui ”, a mărturisit vedeta în interviul acordat lui Damian Drăghici.

Apoi, Sofia și-a dorit să își vadă părinții sărutându-se de față cu ea.

„Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”. Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez .” a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citeste si:
Tragedie desprinsă din filmele de groază la Corbu. Fiica violată,...
Tragedie desprinsă din...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o poveste tumultoasă de dragoste, care a depășit momente dificile. Cei doi s-au căsătorit, însă Bianca a plecat la Paris cu Cristea în timp ce era măritată cu fostul prezentator meteo. După infidelitate, cei doi s-au despărțit, însă nu pentru mult timp. La scurt timp, Bianca a aflat că este însărcinată, iar ei și-au continuat relația aproximativ un an, când au decis să își spună la revedere unul celuilalt.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.