Bianca Drăgușanu, invitată la podcast la Damian Drăghici, a dezvăluit un episod mai dificil din familia sa. Fiica ei, Sofia, își dorește enorm ca părinții ei să fie din nou împreună și le arată acest lucru de fiecare dată când are ocazia.

Fetița își dorește ca părinții săi să fie din nou împreună și își expune părerea de fiecare dată când are ocazia:

„Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui ”, a mărturisit vedeta în interviul acordat lui Damian Drăghici.

Apoi, Sofia și-a dorit să își vadă părinții sărutându-se de față cu ea.

„Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”. Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez .” a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au trăit o poveste tumultoasă de dragoste, care a depășit momente dificile. Cei doi s-au căsătorit, însă Bianca a plecat la Paris cu Cristea în timp ce era măritată cu fostul prezentator meteo. După infidelitate, cei doi s-au despărțit, însă nu pentru mult timp. La scurt timp, Bianca a aflat că este însărcinată, iar ei și-au continuat relația aproximativ un an, când au decis să își spună la revedere unul celuilalt.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.