Raluca Bădulescu a plecat în vacanță în Ibiza alături atât de fostul, cât și de actualul soț și a renunțat complet la peruci pe parcursul concediului. Aceasta a postat mai multe fotografii pe Instagram în care se poate remarca părul său natural, dar și starea de bine, chiar dacă a plecat într-o conjunctură mai...diferită.

Raluca Bădulescu a ales să își facă vacanța în Ibiza anul acesta, dar nu singură, ci acompaniată atât de fostul soț, cât și de actualul. Criticul de modă a fost căsătorit cu Vali Pungă, alături de care are și un băiat, însă au ajuns în pragul divorțului.

Deși s-au despărțit, iar Raluca s-a recăsătorit, relația dintre cei doi este una de prietenie. Actualul soț al Ralucăi, Florin Stamin, nu are nicio problemă cu faptul că „Regina Regească” și cu Vali Pungă au păstrat legătura, cu atât mai mult, aceștia petrec câteva zile de neuitat în vacanță în Ibiza.

Raluca Bădulescu fără perucă!

Pe parcursul vacanței, Raluca Bădulescu a renunțat la peruci și a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care își poartă părul său natural. Vedeta a fost extrem de apreciată de urmăritori, primind un val de comentarii pozitive:


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.