Alex Velea continuă războiul cu Fulgy. Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost prins consumând substanțe interzise la volan și le-a spus oamenilor legii că se întoarcea de la studioul iubitului Antoniei. Artistul a fost mai apoi internat într-un centru de reabilitare de către părinții lui și a dispărut pentru câteva zile bune de pe rețelele sociale.

Odată cu revenirea sa în mediul online, el a venit cu acuzații grave la adresa oamenilor care i-au greșit, iar printre aceștia s-a numărat și prietenul lui, Alex Velea. După toate cuvintele urâte, au urmat niște scuze pe care i le-a adresat lui și familiei sale. Când lumea credea că situația dintre aceștia s-a mai domolit, viitorul soț al Antoniei a făcut și el o serie de dezvăluiri despre Fulgy ajungând la concluzia că ar trebui să mai stea internat pentru o vreme.

Ce a mărturisit Velea despre Fulgy, fiul Clejanilor

Toate acestea s-au petrecut după ce Fulgy a agresat un jurnalist, i-a luat telefonul forțat și s-a filmat cu acesta și i-a transmis persoanei respective mai multe amenințări. Din acest motiv, polițiștii au decis ca el să stea în arest la domiciliu. Întrebat ce părere are despre întreaga situație care s-a creat din cauza fiului Clejanilor, Velea a oferit un răspuns neașteptat. Acesta este de părere că tratamentele pe care le-a urmat nu au dat niciun fel de rezultat și că ar fi trebuit să mai stea internat, pentru că are probleme serioase, iar cei din jurul său ar putea fi afectați.

”Săracul de el, cred că trebuie să mai fie internat. Cât mai repede, atât cât e nevoie, ar trebui să stea acolo. E bolnav, clar! Nu am ce să spun prea multe despre el, nu ar fi frumos și nici nu îmi place circul. El are o problemă, din păcate tratamentele pe care le-a făcut nu au dat rezultate”, a povestit Alex Velea pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Iulie 2021 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.